GM di Radio FM Perlis

. Monday, November 16, 2009
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Besok Selasa jam 1210tengahhari, GM akan berkumandang lagi di Radio Perlis 102.9. jangan lupa untuk sama-sama mendengarnya

8 comments:

joe penang said...

off topic
apsal ais krim hpa bila balik rumah dia x keras elok cam beli kat cwgn? Suhu peti ais kat rumah tinggi sikit ka?Berapa suhu ideal untuk ais krim tu? tk

GM said...

salam
Kalau peti ais baru yang ada sejuk beku, frozen bole tahan. saya tak ingat berapa suhu ideal.kalau kita letak di bahagian chiller sudah tentu akan cair

joe penang said...

Mulanya saya ingat peti ais kat rumah saya problem. Bila cuba kat rumah mak n mak mertua pun jadi camtu. Ais krim jenama lain ok plak. Saya simpan kat bahagian frozen. Tanya staf cwgn depa pun xleh jawab apsai ni berlaku

sh noorulhayat said...

wahhhh...blogspot GM berwarna baru..semperna nak sambut raya haji ya...

SEMOGA LANCAR DALAM TEMUBUAL DI RADIO FM PERLIS NANTI

KALO SAYA TERUS MAKAN JE AIS KRIM TU...SEDAPPPP..
ALHAMDULILLAH

GM said...

salam.
aiskrim kita tekstur rendah. apabila tekstur rendah, maka ia mudah cair.

Rangkaian Dcentella said...

Kepada JOE PENANG, suhu paling ideal ialah klu peti sejuk kite tu ader 8 tahap paling kurang kene letak kat tahap 4 ( senang citer separuh lah). Saya PSD di Kemaman. dekat kedai ader peti dan biler bawa balik ke rumah pada mulanya aiskrim tu jadi lembik gak. kite kene ingat kekuatan (kesejukan)peti sejuk beku 2 kali ganda lagi kuat dari peti sejuk rumah. jadi cuba try cara ini. insyaallah jadi. saya dah cube.

GM said...

thanks dcentella

cikguafezi said...

kalau ada rakaman bagus dikongsikan..tak semua dapat dengar radio Perlis ni..

Share

Share |