RADIX FRIED CHICKEN(RFC) KLUANG BOOMING HEBAT

. Saturday, October 24, 2009
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Alhamdulillah RFC sudah beroperasi. Kini masyarakat Kluang sudah ada pilihan yang selepas ini tidak ada alasan. lagi. RFC adalah suatu imej Halal lagi berorganik. RFC akan menjadi pilihan seluruh masyarakat Malaysia.
Akan menyusul di Melaka, Shah Alam, Taman Permata Ampang dan banyak lagi.
Insyaallah Koperasi akan memainkan peranan dalam mengembangkan RADIX FRIED CHICKEN DAN RADIX CHICKEN HOUSE.
Mari melabur dalam KOPERASI WAHIDA BHD.

8 comments:

sh noorulhayat said...

TAHNIAH....SUATU PERKEMBANGAN YANG AMAT POSITIF...SAYA AMAT GEMBIRA MENDENGARNYA

Daniel said...

baru semalam aku p rasmi rfc kat kluang..best aku da rfc kat cni..sdah lma aku tak mkn.he.tahniah hpa.

Yoyoy Kamphora Spa, GOMBAK said...

Tahniah...
Bila pula RFC di Kuala Lumpur...

GM said...

insyallah di taman permata ampang dan sek 7 shah alam.

shida shahida said...

alhamdullillah & tahniah...

Semoga ALLAH memberkati & merahmati usaha murni warga HPA...

Insyaallah...

ain aziz said...

alhamdulillah dan tahniah..sempat juga saya pergi ke rfc kluang..memang nak sgt rasa rfc ni..dan akhirnya dapat gak..

just komen sy masa kt sana..
1.banyak lalat dlm rfc kluang..tak tau la kenape kn...samada musim atau lain kn..kalau boleh tangani masalah lalat ni..tak mahu pelanggan lari sebab lalat ni..
2. kalau boleh pekerja yang bertugas membersihkan meja tu, jgn buang sisa makan ke lantai..better dorg tadah ke tangan la kn..macam tak best je tengok diorang buang ke lantai..nak tegur time tu, tapi tak sampai hati..

tapi sy suka sangat dengan kentang lenyak rfc..lebih sedap dari kfc..tahniah..harap berkekalan..:)

GM said...

salam.
terima kasih ain aziz. akan bertindak segera untuk selesaikan masaalah tersebut

Zairulhishyam said...

salam..

sy dh p mkn rfc kt kluang 1 day after perasmian..
sy dgn semangat nya siap bwk tunang p mkn sbb nk buktikan kt dia rfc n hpa better than kfc..hehe.tp apa yg xbest nya, lalat bnyk la..tp ada ag yg plg xbest sbb ayam xmsk sngtla..adoi!apa ag nk kata.. sy cuma kt ni bqu ag,nnt lama2 ok la..tlg baiki ye.

Share

Share |